fossil smartwatches
Μη κατηγοριοποιημένο

Smartwatches. Το Μέλλον των ρολογιών είναι εδώ.

Τα τελευταία χρόνια τα smartwatches αρχίζουν και κερδίζουν όλο και περισσότερο το κοινό καθώς συνδυάζουν την wearable τεχνολογία με την χρηστικότητα ενός κλασικού ρολογιού. Τα πιο εντυπωσιακά είναι τα Touchscreen Smartwatches, τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης που έχουμε για τα ρολόγια καθώς μας κρατάνε «συνδεδεμένους» κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη. Με ποιο τρόπο; Θα το δούμε παρακάτω…

Fossil Q Explorist HR

Ανδρικό Smartwatch FTW4011

Fossil Q Venture

Γυναικείο Smartwatch FTW6011

Τα Touchscreen Smartwatches όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι έξυπνα ρολόγια με έξυπνες λειτουργίες. Το σχήμα τους θυμίζει ρολόι, μόνο που τη θέση του καντράν παίρνει μια οθόνη (touchscreen). Σε κάποιο βαθμό λειτουργούν αυτόνομα, αν και για την πλήρη γκάμα υπηρεσιών τους (ειδοποιήσεις, μηνύματα, επικοινωνία κ.α.) απαιτούν συγχρονισμό με ένα smartphone.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ξεχωριστά;

Track your heart rate

Μετρήστε τους χτύπους της καρδιάς σας, σε πραγματικό χρόνο, ενώ τρέχετε, κάνετε yoga ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Μετρήστε την απόσταση, τα βήματα αλλά και τις θερμίδες που κάψατε. *νέα δυνατότητα διαθέσιμη σε κάθε Smartwatch Gen4 (4ης γενιάς)

 

Customize Your Look

Μπορείτε να ορίσετε όποια εικόνα θελήσετε για φόντο οθόνης, επιλέγοντας από τις προκαθορισμένες ή χρησιμοποιώντας τις δικές σας εικόνες από το Facebook ή το Instagram. Επιλέξτε ποιες πληροφορίες θέλετε εσείς να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη ή ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να λαμβάνετε κ.ά.

Notifications

Το Smartwatch συνδέετε με το κινητό σου μέσω Bluetooth®. Όταν θα δεχτείτε κάποια κλήση ή ειδοποίηση στο κινητό σας, το ρολόι θα σας ειδοποιήσει μέσω μηνύματος στην οθόνη του αλλά και με διακριτική δόνηση.

Untethered GPS

Πάτε για τρέξιμο και αφήστε σπίτι το κινητό σας. Τώρα με το Untethered GPS του Smartwatch ρολογιού σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόσταση που διανύσατε (και να ακούστε ή να διαχειριστείτε την αποθηκευμένη λίστα μουσική σας) από το ρολόι σας.

Google Assistant

Το Wear OS by Google™ έχει εξελιχθεί. Χάρη στο νέο σχεδιασμό της εφαρμογής και με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, έχετε πιο γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες σας, και λαμβάνεται την βοήθεια από το Google Assistant. Και όλα αυτά απλά με ένα swipe πάνω στην οθόνη. Επίσης με το Play Store σας δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσετε διάφορες εφαρμογές για το ρολόι σας

Connectivity

Το Smartwatch σας είναι συμβατό με τα iPhone® and Android™ smartphone, πιο συγκεκριμένα με το λειτουργικό Android OS 4.4+ (εκτός από το Go edition) ή το iOS 9.3+. Συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας και καθώς κατεβάσετε την εφαρμογή Wear OS by Google, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε πλήθος λειτουργιών.