Ο πρώτος προορισμός για ρολόγια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Αποστολή & επιστροφή

Η εταιρεία μας διατηρεί την πλήρη κυριότητα των προϊόντων έως ότου επιτευχθεί πλήρης πληρωμή.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν έχει αποσταλεί. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Εάν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα για να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Τα έξοδα αποστολής δεν θα επιστραφούν. Δεν είναι δυνατό να αλλάξετε την παραγγελία σας μόλις υποβληθεί. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την αλλαγή του μεγέθους ή του χρώματος ενός προϊόντος, την αφαίρεση ενός στοιχείου, την αλλαγή της διεύθυνσης παράδοσης ή της μεθόδου πληρωμής. Όλα τα πακέτα αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ Courier. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτησή της.

Χρεώσεις

Στέλνουμε σε όλο τον κόσμο και η χρέωση φορτίου εξαρτάται από τη διεύθυνση παράδοσης και το ποσό αγοράς. Βρείτε την περιοχή παράδοσης παρακάτω και δείτε τις χρεώσεις μεταφοράς – καθώς και το όριο δωρεάν μεταφοράς σας.

Ελλάδα

Αστική ζώνη

ΕΛΤΑ Courier: 2,85€

Αντικαταβολή: +2.55€

*  Για παραγγελίες άνω των 59€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

* Για παραγγελίες από 100€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Μη αστική ζώνη

ΕΛΤΑ : 2,85€

Αντικαταβολή: +3.05€

*  Για παραγγελίες άνω των 59€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

* Για παραγγελίες από 100€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Ευρώπη

Ταχυδρομείο: 24.8€

Αντικαταβολή : Δεν ισχύει

Υπόλοιπος κόσμος

Δεν υποστηρίζουμε ακόμα αποστολές σε όλο τον κόσμο

Πολιτική επιστροφών

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να λαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το προϊόν που έχετε παραλάβει ή εάν η παράδοσή σας δεν είναι ίδια με την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας. Εάν μας στείλετε ένα μήνυμα, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού παραγγελίας σας καθώς και μια εικόνα εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα από τα προϊόντα.

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, επιστρέψτε απλώς τα μη χρησιμοποιηθέντα προϊόντα στην αρχική του συσκευασία εντός 14 ημερών από την παραλαβή για επιστροφή χρημάτων.

Όταν λάβουμε το προϊόν, θα επιστρέψουμε την αξία του αγορασθέντος προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής εντός 14 ημερών. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα τεκμηριωμένα έγγραφα και η συσκευασία να μην έχει σπάσει ή να αλλοιωθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο – ούτε και το προϊόν. Διαφορετικά, δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

Πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα αγαθά και αυτό πρέπει επίσης να το κανονίσετε μόνοι σας. Τα αγαθά είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στο κατάστημα μας. Βεβαιωθείτε ότι συσκευάσατε το προϊόν με ασφάλεια για να αποφύγετε τυχόν ζημιά.

Πως να επιστρέψετε ένα προϊόν

Λάβετε υπόψη ότι όταν επιστρέφετε ένα προϊόν, είναι πολύ σημαντικό να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το όνομα και τη διεύθυνσή σας. Χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον, απαιτείται λεπτομερής περιγραφή του προβλήματος – εάν έχετε κάποια αξίωση. Θυμηθείτε να μας παράσχετε μια απόδειξη για τις χρεώσεις των εξόδων αποστολής, εάν πρέπει να τα επιστρέψουμε.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η εξής:

Συντεχνιών 6, Κοζάνη

Τ.κ. 50131

Ελλάδα

Ανάλογα με την ταχυδρομική υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, το προϊόν θα φτάσει σε διαφορετικό χρόνο. Μόλις λάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα, θα τα επιθεωρήσουμε και θα επεξεργαστούμε την επιστροφή εντός 48 ωρών.